Projektingeniør søges

Svedan Industri Køleanlæg A-S søger en projektingeniør

Der er godt gang i forretningen med mange spændende projekter i alle størrelser. Det er derfor nødvendigt at udvide projektafdelingen med ekstra ressourcer. Vi søger derfor en dygtig projektingeniør med god køleteknisk viden.

Om jobbet

Som projektingeniør får du mulighed for at projektere og designe køleanlæg fra kundemodtagelsen til idriftsætning. Dine arbejdsopgaver vil være alsidige hvor du vil indgå i et lille smidigt team.

Du vil blandt andet skulle:

  • Afklare nødvendig løsning af projekt samt projektforløb
  • Designe og dimensionere køleanlæg og varmepumper
  • Udfærdige PI-diagrammer og evt. mindre 3D tegninger
  • Dimensionere og udvælge anlægskomponenter
  • Indhente priser på underentrepriser og komponenter
  • Indkøb af underentrepriser og komponenter
  • Slutdokumentere anlæg

Hverdagen hos Svedan er præget af stor gensidig fleksibilitet, dette gælder både i vores løsninger til kunderne, men også over for dig som medarbejder.

Om dig

Vi forventer du har en relevant køleteknisk uddannelse. Du har erfaring med design og dimensionering af køleanlæg. Du kan overskue komplekse opgaver og have en systematisk og struktureret tilgang i din løsning af disse. Du er nysgerrig på nye løsninger og vil gerne angribe problemstillinger for at finde bedste løsning. Du er i stand til at arbejde selvstændigt og har et godt overblik over de forskellige igangværende opgaver. Du er systematisk og har fokus på at levere høj kvalitet til tiden. Du kan indgå i en organisation med en flad struktur og et stort ansvar til den enkelte medarbejder.

Om Svedan

Svedan Industri Køleanlæg A-S blev etableret i 1976 og drives i dag af Søren Gram og Peter Anskjær. Peter Anskjær kom med som ejer i 2018 som led i et glidende generationsskifte. Svedan er kendetegnet ved stor kvalitet, gode tekniske løsninger, nysgerrighed på alternative løsninger, fleksibilitet og fokus på at levere anlæg der matcher kundens behov. Svedan udfører en bred vifte af projekter fra små til meget store industri-køleanlæg. Vi monterer og servicerer store ammoniak-varmepumper til industrien og fjernvarmenettet. Svedan er en miljøbevidst virksomhed med stor fokus på naturlige kølemidler.

Svedan beskæftiger 23 medarbejdere.

Send din ansøgning til Peter Anskjær, pa@svedan.com. Ansøgningerne behandles i takt med vi modtager dem.

Spørgsmål vedrørende stillingen kan stilles til Projektchef Peter Anskjær på e-mail pa@svedan.com eller telefon 88 34 93 11.

error: Content is protected !!