Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/svedan.com/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4813
Jobopslag – El-ingeniør | Svedan
El-ingeniør søges

Svedan Industri Køleanlæg A-S søger en El-ingeniør

Der er godt gang i forretningen med mange spændende projekter i alle størrelser. Det er derfor nødvendigt at udvide projektafdelingen med ekstra ressourcer. Vi søger derfor en dygtig el-ingeniør.

Om jobbet

Som el-ingeniør vil du skulle afvikle projekter i samarbejde med det resterende projektteam. Du vil indgå fra kundemodtagelsen til idriftsætning og aflevering.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Afklare nødvendig løsning af projekt samt projektforløb
  • Designe og dimensionere el-tavler
  • Indhente priser på tavler og elinstallationer
  • Programmere PLC-anlæg
  • Teste og indkøre køleanlæg (FAT, opstart og SAT)
  • Slutdokumentere el-delen af projekt

Hverdagen hos Svedan er præget af stor gensidig fleksibilitet, dette gælder både i vores løsninger til kunderne, men også over for dig som medarbejder.

Om dig

Vi forventer du har en relevant el-teknisk uddannelse. Du har erfaring med design og dimensionering af PLC-systemer. Du har viden om køleanlæg eller tilsvarende tekniske anlæg. Du har erfaring med Siemens Tia Portal. Du kan overskue komplekse opgaver og have en systematisk og struktureret tilgang i din løsning af disse.

Du er nysgerrig på nye løsninger og vil gerne angribe problemstillinger for at finde bedste løsning. Du er i stand til at arbejde selvstændigt og har et godt overblik over de forskellige igangværende opgaver. Du er systematisk og har fokus på at levere høj kvalitet til tiden. Du kan indgå i en organisation med en flad struktur og et stort ansvar til den enkelte medarbejder.

Om Svedan

Svedan Industri Køleanlæg A-S blev etableret i 1976 og drives i dag af Søren Gram og Peter Anskjær. Peter Anskjær kom med som ejer i 2018 som led i et glidende generationsskifte. Svedan er kendetegnet ved stor kvalitet, gode tekniske løsninger, nysgerrighed på alternative løsninger, fleksibilitet og fokus på at levere anlæg der matcher kundens behov. Svedan udfører en bred vifte af projekter fra små til meget store industri-køleanlæg. Vi monterer og servicerer store ammoniak-varmepumper til industrien og fjernvarmenettet. Svedan er en miljøbevidst virksomhed med stor fokus på naturlige kølemidler.

Svedan beskæftiger 23 medarbejdere.

Send din ansøgning til Peter Anskjær, pa@svedan.com. Ansøgningerne behandles i takt med vi modtager dem.

Spørgsmål vedrørende stillingen kan stilles til Projektchef Peter Anskjær på e-mail pa@svedan.com eller telefon 88 34 93 11.

error: Content is protected !!